Naast voordelig bellen zijn er voor ZZP-ers en thuiswerkers nog vele andere voordelen van Cloud bellen.
Veel zelfstandigen maken gebruik van een mobiel nummer om altijd bereikbaar te zijn. U bent altijd bereikbaar maar een mobiel nummer heeft een aantal nadelen. Overstappen naar petaPC Cloud telefonie is daarom zeer aantrekkelijk.

 • Scoor hoger in de lokale Google ranking
  Door het gebruik van een vast telefoonnummer scoort U hoger in de lokale zoekresultaten van Google. Hierdoor wordt de lokale bekendheid van uw bedrijf in uw regio verhoogt. Het is verstandig om te kiezen voor een vast regionaal nummer.
 • Vast nummer zorgt voor meer bellers
  Klanten bellen liever met een regionaal vast nummer dan met een mobiel nummer; een vast nummer zorgt voor extra betrouwbaarheid. Hierdoor krijgt u meer bellers die zorgen voor een hogere omzet.
 • U bedrijf oogt groter door een vast telefoonnummer
  Een 06-nummer geeft een persoon weer, wellicht doet die een bedrijf erbij. Een vast nummer staat voor een serieuze zaak die je kan vertrouwen.
 • Uitbellen met een vast nummer vanaf uw mobiel
  Met de handige app kunt U bellen met uw mobiel alsof de klant door een vast nummer gebeld wordt. Dit komt bij de klant professioneler over en voorkomt dat een klant uw mobiele nummer in privétijd belt.
 • Actief in meerdere regio’s
  Vaste telefoonnummers zijn tegenwoordig niet meer gebonden aan een regio. U kunt naast de plaats waar u gevestigd bent ook telefoonnummers aanvragen voor plaatsen waar u actief wilt zijn. Hierdoor kunt u lokaal actief zijn buiten uw vestigingsplaats.
 • Landelijk actief? Kies voor een 085-nummer
  Als U klanten heeft in heel Nederland en uw vestigingsplaats niet belangrijk is kunt u kiezen voor het gebruik van een 085-telefoonnummer. Deze wordt standaard bij iedere petaPC Cloud telefonie geleverd.
 • Scheiding privé en zakelijk
  Wanneer uw vaste telefoonnummer doorschakelt is naar uw mobiel, krijgt U uw zakelijke telefoongesprekken binnen met uw vaste telefoonnummer en kunt u het gesprek zakelijk aannemen. Privégesprekken geven een ander nummer aan en kunt U informeler aannemen.
 • Goedkoper bellen voor de klant door lager tarief
  Door bereikbaar te zijn op een vast nummer verlaagt u de drempel om te bellen. Veel klanten vinden het bellen naar een mobiel nummer duur en bellen dan niet. Veel ouderen zijn gewend om vaste nummers te bellen en vinden het niet prettig om een mobiel nummer te bellen. Zo kunt U veel klanten mislopen.
 • Bel goedkoper vanuit het buitenland
  Internationale belkosten met petaPC Cloud telefonie is veel goedkoper dan met uw eigen mobiel. Met de app maakt u verbinding met uw Cloud telefooncentrale. De telefooncentrale belt u eerst op en daarna de klant die u wilt bereiken. U belt dan voor voordelige Nederlandse Cloud tarieven. Het enige dat u nodig heeft is een WiFi-verbinding om contact te maken met de Cloud telefooncentrale.
 • Gebruik de wachtstand om de klant beter te informeren
  Als de klant even moet wachten kunt u een fijn muziekje laten horen maar niet iedere klant heeft dezelfde muzieksmaak. U kunt ook uw klant beter informeren over de mogelijkheden die uw bedrijf aanbiedt. petaPC kan een duidelijke wachtboodschap laten inspreken door een professionele stemacteur.

Voor slechts € 7,50 per maand kunt u bellen en gebeld worden op uw vaste telefoonnummer. Neem nu contact op met petaPC voor meer informatie.

Terug naar Cloudtelefonie Friesland

Alle kosten vermeld voor Cloud telefonie zijn ex BTW

Hulp op afstand

Contact informatie

Bel ons
058 3000 172
Adres
Salomonszegel 11
8935 SB Leeuwarden
Adres
Valeriusstraat 2-II
8915 AC Leeuwarden
Mail
info@petapc.nl

Openingstijden

Salomonszegel en Valeriusstraat 
Maandag – Vrijdag 9:00 tot 17:30

Valeriusstraat is van 5 augustus t/m 16 augustus gesloten

 

 

Recensies van servicebedrijf petaPC op www.zoekcomputerhulp.nl

Zekerheiden en voordelen

 • Geen voorrijkosten binnen Leeuwarden
 • Garantie op reparatie
 • No cure No pay
 • Duidelijke afspraken
 • Veel ervaring en kennis