Wachtstand
Als de klant even moet wachten kunt u een fijn muziekje laten horen maar niet iedere klant heeft dezelfde muzieksmaak. U kunt ook de klant beter informeren over de mogelijkheden die uw bedrijf aanbiedt. petaPC kan een duidelijke wachtboodschap laten inspreken door een professionele stemacteur.

Bedrijfstelefoongids
Stel zelf uw bedrijfstelefoongids samen met alle interne en belangrijke externe telefoonnummers. Interne nummers kunnen onbeperkt kostenloos gebeld worden. 

Doorverbinden
Iedere gebruiker krijgt een eigen intern nummer waar telefoongesprekken naar doorverbonden kunnen worden.

Groepsgesprek (3 weg conferentie)
Met deze functie kunt u met meerdere mensen deelnemen aan één telefoongesprek.

Niet storen
Als u niet gebeld wilt worden kunt u de telefoonlijn op onbereikbaar zetten

Kantoor op afstand
Met deze functie kunt u uw telefoon naar 1 ander telefoonnummer doorschakelen. Ook kunt u met een app op uw smartelefoon bellen met de Cloudtelefonie. De belkosten vallen onder het onbeperkt abonnement. 

Anywhere
Uw telefoon kan naar meerdere andere telefoonnummers doorschakelen. Dit kan per locatie aan- of uitgezet worden.

Voicemail
De bekende functie die geen nadere uitleg nodig heeft.

Integrator Express oa vanuit Outlook
Biedt een breed scala aan belfunctionaliteiten. Zo kunt u bellen vanuit uw contactenlijst, belgeschiedenis en klembord, maar ook vanuit contactgegevens op websites. CRM-pakketten die vanuit de Cloud werken worden ook ondersteund. 

Inzicht in beschikbaarheid en bereikbaarheid
Om uw communicatie zo efficiënt mogelijk te maken, kunt u in de integrator heel eenvoudig zien wie er binnen uw bedrijf bereikbaar is. Integrator geeft, op basis van agenda-afspraken, aan of collega’s beschikbaar zijn. Daarnaast is ook de telefonische bereikbaarheid van uw collega’s inzichtelijk. In integrator kunt u tevens de belgeschiedenis worden ingezien waardoor u geen oproep meer ongemerkt zult missen.

Integratie met e-mail-programma’s
U kunt integrator integreren met diverse e-mail-programma’s zoals Microsoft Outlook en Google Contacts. De integratie houdt in dat u vanuit integrator toegang heeft tot de contactpersonen in deze programma’s. Tijdens gesprekken koppelt integrator het telefoonnummer aan uw contactpersonen. Deze contactpersonen zijn ook bereikbaar als u deze handmatig opzoekt in de integrator.

Wachtrij
Met een VoIP telefonie kun je in principe een onbeperkt aantal telefoongesprekken ontvangen. De beperking zit hem in het feit dat je zelf natuurlijk maar één telefoon gesprek kunt aannemen en afhandelen. Het is daarom handig om bellers op te vangen in een wachtrij met wachtmuziek. 

U kunt de wachttijd ook gebruiken om de klant beter te informeren over uw bedrijf. petaPC kan u voor u duidelijke wachtboodschappen laten inspreken door een professionele stemacteur.

Keuzemenu
Stel zelf een keuzemenu samen. Zo krijgen klanten snel de juiste persoon of afdeling aan de lijn. petaPC kan u voor u duidelijke keuzemenuteksten laten inspreken door een professionele stemacteur.

Belgroepen
Met een belgroep zijn meerdere medewerkers bereikbaar met hetzelfde telefoonnummer. Handig om bijvoorbeeld een afdeling te bereiken.

Fax-2-mail
Met onze fax 2 email service kunt u faxen ontvangen in uw e-mail. Er wordt gefaxt naar uw faxnummer en u ontvangt ze zonder gebruik te hoeven maken van een faxapparaat in uw e-mail als PDF.

Terug naar Cloudtelefonie Friesland

 

Hulp op afstand

Contact informatie

Bel ons
058 3000 172
Adres
Salomonszegel 11
8935 SB Leeuwarden
Adres
Valeriusstraat 2-II
8915 AC Leeuwarden
Mail
info@petapc.nl

Openingstijden

Salomonszegel en Valeriusstraat 
Maandag – Vrijdag 9:00 tot 17:30

Valeriusstraat is van 5 augustus t/m 16 augustus gesloten

 

 

Recensies van servicebedrijf petaPC op www.zoekcomputerhulp.nl

Zekerheiden en voordelen

  • Geen voorrijkosten binnen Leeuwarden
  • Garantie op reparatie
  • No cure No pay
  • Duidelijke afspraken
  • Veel ervaring en kennis